Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Apasa PLAY si vizioneaza stirea

YOCUTA: training gratuit de barista pentru tineri

Nestlé România a organizat un curs gratuit de barista pentru tineri. Acest curs face parte din inițiativa globală Young Culinary Talents (YOCUTA).

Programul este conceput pentru dezvoltarea tinerelor talente în domeniul HoReCa, pentru consolidarea abilităților teoretice și practice.

La a doua ediție a proiectului YOCUTA, șase tineri au participat la trainingul de barista. Participanții au trecut printr-un curs intensiv practic cu Marius Rusu, Coffee Expert Nestlé Professional, și au beneficiat de recomandările oferite de Adriana Boldea, Talent Acquisition Nestlé.

Programul YOCUTA oferă o combinațe ideală între predare, instruire practică și educație continuă, și poate deveni o sursă de proaspete talente pentru operațiunile din sectorul de food service.

La nivel mondial și local locurile de muncă disponibile în industria serviciilor alimentare rămân numeroase, în schimb numărul de lucrători calificați disponibili este scăzut.

YOCUTA este disponibil oricărui tânăr cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani.

Ca parte a inițiativei Nestlé Needs YOUth, Nestlé a reușit să implice peste 18.000 de tineri la nivel național în România, în ultimii ani.

Găsești mai multe informații pe CSRmedia.ro.

Articole

Relevante