Apasa PLAY si vizioneaza stirea

Voluntarii PENNY construiesc o Cantină pentru copiii din Buftea

PENNY își unește încă o dată forțele cu Habitat for Humanity și împreună construiesc o cantină pentru copiii de la centrul comunitar din Buftea, unde cei mici să poată beneficia de mese calde în fiecare zi.

Toți copiii care calcă pragul centrului educațional din Buftea primesc o masă caldă.

65 voluntari din partea PENNY alături de alți 30 de voluntari Habitat for Humanity Romania, au pus umărul la lucrările în curs de desfășurare de pe șantierul din Buftea. Alte echipe de voluntari vor ajuta la construcția cantinei, ce va fi finalizată în 2023.

În 2020, cu o investiție de 120.000 de euro, PENNY a inaugurat alături de Habitat for Humanity centrul comunitar din Buftea, un spațiu ce funcționează astăzi ca un after-school și care deservește două școli din Flămânzeni și Buciumeni – cartiere defavorizate din Buftea.

Aproximativ 50 de copii din medii defavorizate beneficiază aici de ajutor după școală, de consiliere vocațională și psihologică, în timp ce alți 150 de elevi participă periodic la activități educative.

Până pe 26 iulie și clienții PENNY pot sprijini construcția cantinei din Buftea, la achiziționarea oricărui articol din setul de cuțite Vivess, disponibile în toate magazinele PENNY din țară.

Articole

Relevante