Apasa PLAY si vizioneaza stirea

TELUS – premiu la Romanian CSR Awards 2017

Declaratie-Text:TELUS Day of Giving este un Proiect de suflet. Este un Proiect pe care il organizam inca din 2013, in Bucuresti si in Craiova. Este un Proiect la care participa de fiecare data sute de voluntari. Proiectul pentru care am fost recunoscuti in aceasta seara a fost un Proiect organizat in parteneriat cu Hospice Casa Sperantei. Un Proiect la care au participat peste 350 de voluntari, colegi de-ai mei din Bucuresti si din Craiova, dar si partenerii nostri.

Profit de ocazie pentru a multumi si Policolor. Observ ca si dansii au fost premiati in acesta seara. Le multumim pentru intreg suportul pe care l-au aratat fata de Proiectul cu Hospice. Este vorba despre acelasi Proiect despre care vorbea si doamna de la Cemacon. Este Centrul de Ingrijiri Paliative de la Copaceni, un Proiect foarte drag Hospice Casa Sperantei, care va oferi ingrijire paliativa pentru sute de tineri, copii si adulti din tara.

Ne bucuram sa ne continuam si anul acesta angajamentul fata de Hospice si sa continuam sa lucram la renovarea Centrului pentru ca planurile lor sunt foarte ambitioase. In septembrie sau octombrie vor inaugura Centrul. In luna iunie vom merge iarasi si vom face un tur de forta si ii vom ajuta sa renoveze si restul cladirilor pentru a oferi spatii de cazare, spatii de tabere, un centru de terapie prin tehnologie. Va fi o minunatie de Centru.”

TELUS International Europe
PREMIUL III
Proiect: TELUS Days of Giving
Categoria: SANATATE
ROMANIAN CSR AWARDS 2017

Articole

Relevante