Apasa PLAY si vizioneaza stirea

Synevo acordă finanțări de 150.000 de euro pentru proiecte sociale

Synevo România, cu susținerea Asociației Medicover, finanțează 10 proiecte din domeniile Educație, Sănătate și Mediu.

Prin intermediul Campaniei „Soluții pentru Comunitate” se vor acorda finanțări totale cumulate de 150.000 euro.

Campania se adresează tuturor ONG-urilor cu o vechime de cel puțin doi ani și instituțiilor publice care respectă criteriile de eligibilitate.

Proiectele pot fi depuse online, până pe 7 octombrie, pe platforma programului www.solutiipentrucomunitate.ro.

Proiectele din domeniul Educației pot viza: diminuarea fenomenului de abandon școlar în rândul comunităților din mediul rural, îmbunătățirea condițiilor din unitățile de învățământ din medii defavorizate, digitalizarea școlilor, dar nu numai.

Pentru domeniul Sănătății pot fi depuse: programe de prevenție medicală în comunități, programe integrate în vederea îmbunătățirii stilului de viață al copiilor, programe de implementare de cursuri de prim ajutor, precum și altele.

În domeniul Mediului se pot înscrie proiecte menite să găsească soluții pentru realizarea mai multor spații verzi, proiecte care pot diminua risipa de resurse, programe de reciclare/reutilizare și altele.

Campania „Soluții pentru Comunitate” se derulează în trei etape: depunerea proiectelor, evaluarea și implementarea.

Jurizarea va fi realizată de către organizatori, împreună cu reprezentanți din mass-media cu experiență în domeniul  proiectelor sociale.

Implicarea Synevo în demersuri în beneficiul comunității vine după o activitate susținută a companiei în această direcție în ultimii cinci ani, numai anul trecut sprijinind circa 50 de proiecte.

Găsești mai multe informații pe CSRmedia.ro.

Articole

Relevante