Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Apasa PLAY si vizioneaza stirea

Nestlé susține un stil de viață mai sănătos prin nutriție

Nestlé, prin Divizia Nestlé Health Science, a lansat pe piață OptiXpress. Acesta completează gama OptiFibre, ce susține reglarea tranzitului intestinal.
OptiXpress este un suc natural obținut din prune uscate, are efect rapid, are un ambalaj practic, poate fi consumat oriunde, nu are lapte, și poate fi folosit de către adulți, de copiii peste 3 ani, de femei însărcinate sau care alăptează și de vârstnici.
Compania susține, astfel, un stil de viață sănătos prin nutriție și pentru consumatorii români.
La nivel mondial, 27% dintre adulți prezintă tulburări gastrointestinale, care pot avea un impact asupra sănătății.
Trecerea la o dietă bogată în fibre nu se poate face brusc, ci într-o anumită perioadă de timp, treptat, și împreună cu o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Conform Organizației Mondiale a Sănătății, suplimentarea dietei cu fibre este considerată cea mai eficientă modalitate de prevenție și de combatere a constipației.
Nestlé Health Science susține un stil de viață mai sănătos prin nutriție și contribuie major la strategia de nutriție, sănătate și wellness a companiei.
Nestlé dorește ca produsele sale să nu fie doar mai gustoase și mai sănătoase, ci și mai bune pentru mediu. Ambiția Nestlé pentru anul 2030 este impact zero asupra mediului, apa fiind una dintre ariile prioritare.
Vezi mai multe informatii pe CSRmedia.ro.

Articole

Relevante