Apasa PLAY si vizioneaza stirea

Nestlé Summer’s Cool: 42 de studenți au învățat cum să facă afaceri

Programul de stagii de vară „Nestlé Summer’s Cool” a reunit în acest an 42 de studenți din sud-estul Europei.

Pe parcursul celor trei săptămâni de internship, participanții au învățat și au exersat latura practică a business-ului modern.

Cu sprijinul a 40 de experți din cadrul companiei Nestlé, studenții au avut acces la studii de caz și prelegeri pe domenii cheie ale lumii moderne de afaceri, inclusiv marketing, vânzări, finanțe, logistică, cerere și ofertă.

Toți participanții la programul Nestlé Summer’s Cool au colaborat într-un mediu internațional și au trecut printr-o experiență de afaceri unică, multiculturală.

Acest program, alături de alte proiecte implementate în cadrul inițiativei Nestlé Needs YOUth, încearcă să reducă rata șomajului în rândul tinerilor.

Programul Summer’s Cool este unul dintre proiectele globale ale Alliance for Youth fondat în 2019 împreună cu 20 de companii multinaționale.

Deși obiectivul inițial al inițiativei a fost de a ajuta 6 milioane de tineri să-și îmbunătățească rata de ocupare a forței de muncă și competențele, Alianța a depășit toate așteptările și a sprijinit peste 10 milioane de tineri până în prezent.

Articole

Relevante