Nestlé: Cea mai mare supă de legume din România gătită de copii


Copiii au pregătit cea mai mare supă de legume din România, cu ocazia Zilei Internaționale a Bucătarilor,

La inițiațiva denumită Supa Bol, Nestlé a invitat copiii să gătească împreună cu Chef Ștefan Popescu.

Micii bucătari au gătit 700 de litri supă de legume, în cel mai mare ceaun din România pus la dispoziție de bucătarii de la Frăția Ceaunelor.

Implicarea copiilor în procesul de gătit este una dintre cele mai bune metode de a-i învața pe cei mici obiceiuri sănătoase. Doar 12% dintre români consumă frecvent supe și ciorbe la prânz.

Un studiu realizat de Nestlé în România arată că 30% dintre părinți îi implică pe copii la prepararea meselor doar o dată pe săptămână sau mai rar.

Supa a fost donată prin intermediul Băncii pentru Alimente către mai multe familii de refugiați cu copii din Ucraina, dar și către copiii de la Casa Sfântul Ioan.

Nestlé își dorește să fie inspirație pentru sănătatea celor mici, să redescopere puterile tradiționale ale supei și să creeze pentru copii o relație sănătoasă cu mâncarea.

Găsești mai multe informații pe CSRmedia.ro.

Related Posts

© 2022 - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress