Apasa PLAY si vizioneaza stirea

MELANIA MEDELEANU – Premiul ‘Star CSR’ la Romanian CSR Awards 2017

Declaratie-Text:„Noua saptamani si 9 curcubee. Atat am avut noi anul trecut in MagiCamp, tabara copiilor cu afectiuni oncologice. Este aproape imposibil, statistic, asa ceva, si totusi noi am avut parte de acest, indraznesc sa-i spun, miracol. Dintr-un asemenea miracol n-ai cu sa iesi neindragostit. Asa ca, dupa 22 de ani de televiziune, cu bune si cu rele, ani care mi-au oferit foarte multe, m-am indragostit nebuneste de copiii nostri din MagiCamp si asta mi-a schimbat viata, pur si simplu. M-a facut sa fac pasul in spate din prim-plan si sa ma retrag din viata de televiziune fara sa simt ca-mi lipseste nici macar o secunda.
Cand esti inconjurat, cum suntem noi la MagiCamp, de copiii acestia absolut minunati, nu poti decat sa multumesti ca ai avut privilegiul sa le faci parte din viata si sa fii o bucatica din ceea ce pe ei ii face fericiti. Dar noi suntem doar o bucatica din ceea ce pe ei ii face fericiti. Recunostinta mea merge, de fapt, catre dumneavoastra, pentru ca prin departamentele de CSR.
Ma bucur tare ca pe aceasta scena am vazut urcand oameni care ne-au sprijinit in MagiCamp
prin contribuitia dumneavoastra noi putem sa facem in fiecare an mai mult. Va felicit, va multumesc si sper sa ne vedem in vara in MagiCamp. Anul acesta vor fi peste 200 de copii, in 11 saptamani de tabara. O sa fiu acolo in fiecare zi. Va astept.”

MELANIA MEDELEANU
PREMIUL SPECIAL ‘STAR CSR’
MagiCamp
Romanian CSR Awards 2017

Articole

Relevante