Apasa PLAY si vizioneaza stirea

Kaufland România susține inițiativa #SpitalePubliceDinBaniPrivați

Kaufland România susține una dintre cele mai ample campanii de conștientizare din industria retailului românesc. Este vorba despre Proiectul #SpitalePubliceDinBaniPrivați.

Cei peste 15.000 de angajați ai companiei vor purta timp de o zi câte un tricou cu mesajul „Spitale Publice din Bani Privați”, în semn de solidaritate.

Până în prezent, Kaufland România a donat 143.000 euro Fundației Metropolis, pentru susținerea sistemului medical public.

În decembrie 2021, Kaufland România a derulat o acțiune de strângere de fonduri alături de Codin Maticiuc, care a fost casier timp de două ore la una dintre casele de marcat ale hipermarketului Kaufland Barbu Văcărescu, din București.

Suma încasată de actor a fost înzecită de Kaufland și donată Fundației Metropolis, pentru renovarea secției de Nefrologie a Institutului Fundeni.

Campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați și-a propus să aducă spitalele din România la cele mai noi standarde, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Găsești mai multe detalii pe CSRmedia.ro.

Articole

Relevante