Apasa PLAY si vizioneaza stirea

Kaufland România extinde reteaua de reciclare a produselor de îngrijire personală

Kaufland România a realizat prima infrastructura de reciclare a produselor de îngrijire personală și a locuinței, la nivel național.

Pentru a încuraja și a susține comportamentul consumatorilor de a proteja mediul, compania colectează ambalaje de produse de igienă și curățenie în toate cele 152 de magazine din România și cele 7 din Republica Moldova.

Obiectivul companiei este de a deveni cea mai accesibilă și comodă destinație pentru reciclare și de a recompensa comportamentul responsabil. Astfel, la fiecare trei recipiente ale produselor de îngrijire personală și de locuință aduse la instalația sub formă de broscuță din magazine, clienții vor primi câte un cupon cu reduceri de până la 50% la produsele aflate în campania lunii respective.

Potrivit unui studiu Kaufland România și IZI Data privind comportamentul de colectare selectivă autohton, 69% dintre respondenți declară că reciclează cel puțin o dată pe săptămână.

În ultimii doi ani, prin sistemul de reciclare Kaufland disponibil în România, au fost colectate peste 300.000 de recipiente reciclabile.

Găsești mai multe informații pe CSRmedia.ro.

Articole

Relevante